Majoittuminen Kotakylässä

Kotakylässä oleskelu perustuu aluemaksuun, erillistä välinemaksua aktiviteeteistä ei peritä. 

Karavaanialueen hinnasto on erikseen.

Aluemaksu sisältää:


KOTAKYLÄN ALUEMAKSU 2024

 Aikuisilta ja yli 10 vuotiailta 45€ / HLÖ / VRK. - Lapset 7-10v 25€  - 2- 7v 10€ ja alle 2v ilmaiseksi . Hinta sisältää paikan kodassa.

Saatavissa on myös makuupussi, sisälakana ja pyyhe 10€ hintaan.
Aluemaksulla voit majoittua Kotakylässä joko vuorokauden ( klo 16 - 12 ) tai päivän (klo 9-19 ).
Päivä/ vuorokausihinnalla voit käyttää kaikkia alueen aktiviteetteja ja nukkua kodassa, omassa teltassa tai riippukeinussa alueella.  Mikäli haluat ihan omaan käyttöösi yhden alueen kodista sen lisähinta on 10€/ vrk.

Asiakkaidemme yhteisessä käytössä on kajakkeja, kanootteja, SUP lautoja, riippukeinuja ja ulko aktiviteetteja, sekä kalastusluvat. Alueelta löytyy persoonallinen Kotasauna, hemmotteleva Hemmo sauna, mystinen Muasaana ja viihtyisä lauttasauna ja joku näistä lämpiää tarvittaessa päivittäin.
Erikseen sovittaessa ja eri hintaan lämpiää myös savusauna Musta kyly 
Rannalla saunojien yhteisessä käytössä on iso Panoraamakota, ellei sitä ole varattu yksityiskäyttöön.
Ruuanlaittoa ja säilyttämistä varten käytössäsi on yhteinen keittiölaavu, jossa on jääkaappi, ruuanlaittovälineet ja astioita.

UUTUUS 2024. Aluemaksun maksaneet voi vuokrata Seikkailuyhtiö VAARAn sähköpolkupyöriä ja Bakcrafteja  -30% alennuksella!!!

KARAVAANIALUE

Karavaanipaikka maksaa 20€ + lataussähkö 5 €. Hinta sisältää suihkun ja puuceen käytön. 
Karavaanari voi vuokrata neljästä saunasta oman puulämmitteisen saunan itse lämmittäen 30€/2h
Mikäli karavaaniseurue haluaa käyttöönsä alueemme aktiviteetit niin se onnistuu henkilökohtaisen aluemaksun lunastamalla. Jos koko seurue maksaa aluemaksut, niin
 karavaanipaikka maksaa vain mahdollisen sähkön verran ja aluemaksun maksaneille  kuuluu aina sauna veloituksetta.              

        

     

SAUNAMAAILMA

1-5 ainutlaatuista saunaa Vaikkojärven rannalla lämpenevät varausten mukaan.

Kesälauantaisin saunoja lämpiää ennakkovarauksella kello 17-20. (min 6 saunojaa/ilta)

 Hinta 35€/hlö, nuoriso7-15v 20€ ja alle 7v lapset ilmaiseksi (omat uikkarit mukaan)

Hinta sisältää suihkujen ja pukutilojen sekä panoraamakodan käytön klo 20 saakka. lannevaate tai pyyhe +5€


Ps. Yksityinen Savusaunailta omalle porukalle sisältäen suihkut, pukutilat ja panoraamakodan käytön 250€ 

Hyvä tietää:

 • Huomioithan että Kotakylässä elämme läheisessä yhteydessä luonnon kanssa. Olemme metsässä järven rannalla. Tämä tarkoittaa luonnonmukaisia olosuhteita, kuten yhteistä vedetöntä ulko-WC:tä, peseytymistä saunassa järvivedellä ja erilaisiin säätiloihin sopeutumista. Olemme ulkona koko ajan. Sähköpistokkeita on muutama latauskäyttöön kotakeittiön ja panoraamakodan yhteydessä.
 • Elämä Kotakylässä on yhteisöllistä ja Kotakylä tarjoaa hyvät mahdollisuudet muihin majoittujiin tutustumiseen ja yhdessä tekemiseen. On kuitenkin tärkeää myös muistaa antaa tilaa ja rauhaa niille jotka sitä kaipaavat.
 • Näkyvä alkoholinkäyttö on Kotakylässä kiellettyä. Omassa rauhassa voi kuitenkin alkoholijuomista nauttia. Kodat ovat melko lähellä toisiaan joten muistathan myös pitää äänenvoimakkuuden hillittynä ilta-aikaan.
 • Majoittuminen kodassa on telttaa vastaava olosuhde, jossa tarvitset säänmukaiset yöpymisvarusteet, kuten lämpimät vaatteet, lämpimän makuupussin ja tyynyn. Kodassa on nuotiopaikka, jonka käytöstä ja paloturvallisuudesta vastaat itse, pyydä tarvittaessa ohjeistus.
 • Varauduthan olosuhteiden edellyttämiin varusteisiin ja vaatetukseen. Kotakylässä liikutaan metsäisessä maastossa tai kapeita polkuja pitkin, huomioithan liikuntakykysi.

 • Arvioithan taitosi ja terveydentilasi toimiessasi Kotakylän alueella. 

 • Huom!
  Lomailet, toimit ja nautit Kotakylän alueella omalla vastuullasi. Kotakylän toimijat eivät vastaa alueella ja alueella käytössä olevilla välineillä tapahtuneista vahingoista, pyydä tarvittaessa opastusta.
  Huomioithan, että sinulla on tarvittavat tapaturma- ja matkavakuutukset.