TAPAHTUMIA

Kotakylän avajaiset 

Maanantaina 30.5 alkaen klo 17.00
Kotakylä sekä Shamaaniveljet tarjoaa UUDENKUUN RUMPUPIIRIN isossa Ailigas kodassa nuotion äärellä, n. klo 18.00 - 20.00.

Tervetuloa Kotakylän avajaistapahtumaan uudenkuun päivänä maanantaina 30.5.2022 klo 17.00 alkaen. Esittelemme aluetta ja saunamaailman uusia rakennuksia. Pääsette myös tutustumaan meihin, Kotakylän tämän kesän haltioihin. 
Uusikuu aloittaa uuden kuunkierron ja se on hyvä hetki "puhdistaa pöytä" ja aloittaa uusi ajanjakso.
Uudenkuun energia on inspiroivaa, uudistavaa ja voit meditoida uutta alkua itsellesi. Kun suunnittelet jotain uutta tai sinulla on uusia tavoitteita, tämä on juuri oikea hetki työstää niitä. Uudenkuun aika on myös rakkauden ja romantiikan aikaa.
Rummutamme ja meditoimme yhdessä tätä uudistavaa energiaa, joka antaa hyvän lähtökohdan tulevalle kesälle. Näin aloitamme kesän hyvällä, rauhallisella ja iloisella mielellä. Rumpupiirissä voit halutessasi soittaa omaa rumpua tai jotain muuta soitinta, voit myös käyttää ääntäsi tai ilmentää rummutusta liikkumalla. Voit myös tulla nauttimaan tunnelmasta ja äänimaailmasta. Luomme yhdessä yhteyden uudenkuun luovaan ja inspiroivaan energiaan. 
Ota mukaan avoin mieli ja mieti etukäteen mitä uutta olisit valmis elämässäsi kokemaan. Muista, että kaikki ajatukset ovat energiaa ja sisältävät voiman muuttaa asioita. Sitä saat mitä pyydät, tietoisesti tai tiedostamatta. Piirin jälkeen on mahdollisuus jäädä kotaan syömään omia eväitä ja rupattelemaan kokemuksesta tai muusta mukavasta. 
Jos sinulla on tarve yöpymiselle, niin olethan etukäteen yhteydessä, 0400446784/Roy. Virallisesti Kotakylä aukeaa keskiviikkona 1.6.2022.
Tule mukaan paikanpäälle tai osallistu siellä missä olet.
Olet lämpimästi tervetullut. 
Roy & Mari

Shamanistisen Najo-healingin peruskurssi

Lauantai 11.6. klo 12.00 - sunnuntai 12.6. klo 16.00

Kurssin ohjaajana toimii shamaani Markku Backman, jolta saa lisätietoja kurssin sisällöstä puh 040 5543899 tai backmanmarkku007@gmail.com.
"Ota oma rumpu ja kevyttä vaatetusta mukaan. Hoidossa käytetään rummutusta, savua, ääntä, kevyttä kosketusta ja mielikuvia. Tule mukaan ainutlaatuiseen voimaan ja ympäristöön"
Kotakylä on kuin oma salainen maailmansa erämaajärven rannalla erillään modernin ajan kiireistä ja stressistä. Siellä voit palata juurillesi ja elää alkuperäiskansojen ja uudisraivaajien hengessä.

Kotakylässä elämme läheisessä yhteydessä luonnon kanssa. Tämä tarkoittaa luonnonmukaisia olosuhteita, kuten yhteistä vedetöntä ulko-WC:tä, peseytymistä saunassa järvivedellä ja erilaisiin säätiloihin sopeutumista. Sähköpistokkeita on muutama kotakeittiön yhteydessä. Majoitus on perinteisessä 2-5 henkilön lapinkodassa. Yöpyessäsi tarvitset säänmukaiset varusteet, kuten lämpimät vaatteet, lämpimän makuupussin ja tyynyn. Kodissa on nuotiopaikan lisäksi laverit, ohuet telttapatjat ja hyttysverkot. Kotakylä on paikka hyvinvoinnille ja läsnäololle.

Kurssi alkaa  11.6 klo 12.00 majoittumisella ja kevyellä lounaalla.
Kurssin hinta on 200,00€/hlö sisältäen, alv:t, ohjauksen, majoituksen, kaikki ateriat, saunan ja alueen käytön.

Tapahtuma on päihteetön. 
Katso info-sivulla oleva Hyvä tietää osio.

Ilmoittautumiset viimeistään 1.6.2022 shamaaniveljet@gmail.com tai 0400 446784/Roy.
Varausmaksu, jolla varmistat paikkasi, on 50€/hlö. Maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä. Loppumaksu maksetaan paikanpäällä käteisellä, kortilla tai MobilePayllä.
Varausmaksu palautetaan, jos järjestäjä peruu tapahtuman. Osallistujan peruuttaessa maksu palautetaan vain esittämällä lääkärintodistus. Paikan voi toki siirtää toiselle henkilölle.


Olet lämpimästi tervetullut
Kotakylän haltiat ja Markku 


Kesäpäivänseisauksen rumpupiiri 

Tiistaina 21.6 2022 klo 18.00 - 20.00


Tervetuloa juhlimaan keskikesän valoa Juuan Kotakylän isoon Ailigas kotaan ja osallistumaan kotatulille!
Ohjaajana Roy Rolamo ja Helena Karhu.
Luonnonhenkisessä traditiossa kesäpäivän seisausta on pidetty aikana, jolloin luonnonhenget tulevat erityisen lähelle ihmisiä. Keskikesän aurinko on korkeimmillaan ja ilmassa on erityistä taianomaisuutta ja lumousta. Kaikessa leijuu aavistuksen verran enemmän henkistä taajuutta, joka kutsuu rauhoittumaan, olemaan, kuuntelemaan.
Kuulostelemme yhdessä luontoa Kotakylän tunnelmassa Vaikkojärven rannalla. Kohotamme rumpumme kohti keskikesän ilta-aurinkoa.
Kaikki rummun omistajat tai rummutusta mielellään kuuntelevat lämpimästi tervetuloa. Voit ottaa oman rummun mukaan, tai tulla ilman rumpua. Ensikertalaiset ovat aina tervetulleita! 

Kotakylän kesäkauden 2022 isäntä, shamaaniveli Roy Rolamo toivottaa kaikki läheltä ja kaukaa tervetulleiksi! Tämä on ensimmäinen kerta, kun Roy ja Helena ohjaavat rumpupiirin yhdessä.


Ohjaajat:
Roy Rolamo on kulkenut tietoista henkistä polkua jo toistakymmentä vuotta. Shamaaniuden parissa hän on ollut vuodesta 2013. Monien shamaanikurssien ja -opettajien kautta hän ilmentää shamaniutta omasta sydämestään, tietoisesta läsnäolosta ja Pyhästä Itsestä käsin. Ammatiltaan hän on sähkömies, koulutettu hieroja ja terapeuttinen energiaparantaja. "Käytän shamaani oppeja välittääkseni ihmisille iloa ja valoa sekä rauhaa ja rakkautta. Teen myös regressiohoitoja, voimaannuttavia shamaanirumpu- ja energiahoitoja sekä pidän rentouttavia meditaatio- ja shamaani-iltoja". Lisätietoja: https://www.shamaaniveljet.fi/

Helena Karhu on pohjoiskarjalainen shamanismin ja kansantietämyksen opettaja, kulttuurintuottaja ja -tutkija sekä kaksosäiti. Helenan elämäntehtävä on perustamassaan Karhun Talossa, jossa luontoyhteyden ja viisausperinteiden vaaliminen on keskiössä. Helena on myös Pielisen Tietäjäkeskus ry:n (www.tietajakeskus.org) perustajajäsen ja puheenjohtaja. Helena palasi vuonna 2018 takaisin Joensuuhun yli 13 Kööpenhaminan vuoden jälkeen, ja hän on asunut myös Grönlannissa ja Alaskassa. Pohjolan esivanhempien ja luonnon henki kutsuu häntä kertomaan lisää pohjoisen luonnosta, alkuperäisestä shamanistisesta traditiosta, sekä yhdistämään arkaaiset metodit ja nykykulttuurin mahdollisuudet. Lisää Helenasta tästä linkistä: https://www.karhuntalo.com/karhu.

Ilmoittautumiset ja kyselyt: 0400 446784 / Roy tai shamaaniveljet@gmail.com 
Osallistumismaksu on 20€/hlö sis. rumpupiirin tai 45€/hlö sis. rumpupiirin ja saunomisen. Rumpupiirin jälkeen on mahdollisuus jäädä yöpymään kotaan aluemaksulla 45€/hlö.. Maksut paikanpäällä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla.

Huom:
Tapahtuma on alkoholiton ja päihteetön.

Lämpimästi tervetuloa kesän rumpupiiriin Juuan Kotakylään!
Kotakylän haltiat & Helena


Luontoyhteysohjaaja koulutus 

Keskiviikko 27.7 klo 12.00 - sunnuntai 31.7. klo 16.00 

Luontoyhteysohjaajan koulutus tarjoaa valmiudet integroida luontokuntoutuksen eri toimintatavat omaan ammatilliseen toimintaan sekä tiedostaa luontoyhteyden hyvinvointia ja terveyttä edistävä vaikutus. Luontoyhteysohjaajan koulutus perustuu tieteelliseen tietoon ja monikulttuuriseen alkuperäiskansojen syvään luonnonkunnioittamiseen. Koulutuksessa käsitellään ekopsykologian, eko-ja metsäterapian taustaa ja kansainvälisiä tutkimuksia ja menetelmien soveltamista. Koulutus on vahvasti kokemuksellinen ja lukuisissa ohjatuissa luontoyhteysharjoitteissa keskitytään voimavarojen, itsetuntemuksen ja luonnon herkän kohtaamisen ja tuntemisen menetelmiin. Saat valmiudet tuntea laajasti luontoyhteyden kuntouttavan ja eheyttävän voiman ja ohjata harjoitteita erilaisissa ryhmissä ja tilanteissa.
Lisätietoja:
https://www.henkinenopas.fi
Kouluttajat:
Anumari Karlsson - työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaajakouluttaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, sointukylpyohjaaja, jolla on vuosien kokemus päihteiden käytöllä oireilevien nuorten kuntouttavasta toiminnasta. www.voimakat.com
Juha Kivinen - MBA, ammatillinen opettaja, henkinen valmentaja, LCF Life Coach, erä- ja luonto-opas ja luontoyhteysohjaajakouluttaja. www.henkinenopas.fi
Kyselyt ja ilmoittautumiset: voimakat@gmail.com tai 0402203999

Lämpimästi tervetuloa
Kotakylän haltiat & Anumaria & Juha